Thans Performance biedt verschillende vormen van educatie en overdracht.
Voor wekelijkse en reguliere lessen op gebied van Dans Expressie & Improvisatie kun je kijkje nemen op de pagina Lesaanbod.

Daarnaast zullen er ook regelmatige losse workshops plaatsvinden die zich richten op een specifiek thema, een speciale dansmethode of een speciale workshop waarin combinaties worden gemaakt van de verschillende disciplines waar Thans Performance zich mee bezig houdt.
Deze workshops kunnen een dagdeel duren, een hele dag of soms zelfs een heel weekend. Veel en intensief dans en creatie plezier dus!

En dan is er ook nog de mogelijkheid voor creatieve coaching en begeleiding. Dit kan in groepsverband, met je team of je bedrijf. Of individueel. Zoek je een eenmalige sessie, een langdurig coaching traject of een workshop op gebied van, brainstormen en creatieve processen? lees dan verder op de pagina Creatief Coaching.

Tot slot is Dans Expressie en Improvisatie zeer geschikt voor scholen, bedrijven en instellingen zoals zorg- of buurtcentra . Zoekt uw school een dansdocent? Is er een project gaande in uw organisatie of school waarbij creativiteit, theater en dans een rol kunnen spelen? Voor meer informatie hierover klikt u op het kopje Voor scholen en instellingen.