Contact Improvisatie

Na de eerste zeer succesvolle 12-delige lessenserie van afgelopen seizoen gaan we binnenkort weer verder met een vervolg! Deze vervolgcursus is geschikt voor beginners en deelnemers van de vorige cursus of meer ervaren contact dansers.
De nieuwe wekelijkse gaan van start  op 11 september en vinden dit jaar plaats in de prachtige danszaal van Danschool Reality Centrum. 

Data: maandag 11 september tot maandag 11 december.
Tijd: 20:30u - 22:15u

Locatie: Dansschool Reality Centrum
Adres: St. Nicolaasstraat 38B
Prijs: €200,-
In combinatie met de workshop Impro & Expressie die voor deze les plaatsvindt zijn de kosten voor beide lessen €350,- in totaal!
 10 strippenkaart €150,-

Aanmelding:
https://docs.google.com/form/d/e/1FAIpQLSfnfuP4oeNSfERObr50dG0oPOdkGEDqiWFHaAE_QTmkFyrA8w/viewform

In deze cursus ontdekken we onderzoekend en spelenderwijs de zeer gevarieerde mogelijkheden binnen de wonderlijke wereld van de contact improvisatie.
In deze geïmproviseerde hedendaagse partnerdans is fysiek contact de basis. Door middel van exploratieve technische oefeningen en het aanleren en onderzoeken van 'pathways' werken we aan een stel principes die belangrijk zijn voor Contact Improvisatie. Denk hierbij aan connectie, luisteren, leiden en volgen, zwaartekracht, rollend en glijdend punt van contact, liften en gelift worden, het geven van gewicht, het ondersteunen van gewicht, het uitnodigen van gewicht en het delen van gewicht. Contact Improvisatie kan, afhankelijk van het moment en de dansers, zowel sensomotorisch, acrobatisch als creatief zijn. Deze cursus is geschikt voor volwassen dansers vanaf 18 jaar met én zonder ervaring in Contact Impro.