Persoonlijke Dansontwikkeling

Persoonlijke Dans Ontwikkeling door middel van Dancefulness

Zou je graag willen dansen en begeleid willen worden in je dansontwikkeling maar houd je er (nog) niet zo van om in een groep te dansen? Op woensdagen biedt ik ruimte voor privésessies van 1, 1,5 of 2 uur. De inhoud van deze sessies wordt volledig toegespitst op de wensen en behoeften van de danser en zijn gericht op zijn of haar persoonlijke dans of bewegingsontwikkeling. Hiervoor gebruiken we, naar gelang de behoefte van de beweger, elementen, principes en oefeningen uit de Dansexpressie methodiek, Movement Research en Mindfulness.

Je kunt uit nieuwsgierigheid, of om jezelf een beetje op weg te helpen in je beweginsontwikkeling natuurlijk 1 individuele sessie volgen, of in het kader van langdurige support in je dansontwikkelingsproces een serie samen te stellen van even zo veel sessies als je wilt.

De basisprijs per sessie is €35,- per uur, €45,- voor 1,5 uur en €55,- voor 2 uur. De uiteindelijke prijs, afhankelijk van inhoud, inkomen en hoeveelheid van sessies, wordt steeds in overeenkomst met de danser bepaald. Neem dus altijd contact op bij interesse!