De Impro & Performance intensives zijn halve of hele dag workshops die vrij regelmatig en meestal op zondagen plaatsvinden. Ook zullen er af en toe langere intensives plaatsvinden van 2 tot 3 dagen.

In deze workshops behandelen we Dans Improvisatie als een podiumkunst en werken we door middel van Dansexpressie, Instant Composition, Contact Improvisatie & Movement Research aan danstechniek, nieuwe danskwaliteiten en performance skills.

De eerstvolgende twee workshops vinden al in januari plaats!

15 januari
Musicality of Moving Bodies
Tijd: 13:15u – 18:00u
Locatie: Centrum Vaktherapie in Caracola
Adres: President Rooseveltlaan 213
Prijs: €22,- (€12,- bij aanmelding en betaling voor 12 januari!)
Meld je aan met een e-mail naar info@thansperformance.nl en vermeld daarin de naam van de workshop, je eigen naam en adres.

In deze workshop duiken we diep in het dansfacet muzikaliteit; muzikale kwaliteiten en dynamieken in beweging ontdekken. We exploreren hoe verschillende soorten muziek, verschillende luisterhouding, en verschillende manieren van reageren in dans op muziek onze beweginskwaliteiten versterkt. We zullen ons in deze workshop ook bezig houden met de muzikaliteit in onze eigen beweging. We werken in deze middag toe naar het componeren van korte (impro)dansstukken.

29 januari
Contact & Composition
Tijd: 13:15u – 18:00u
Locatie: Centrum Vaktherapie in Caracola
Adres: President Rooseveltlaan 213
Prijs: €22,- (€12,- bij aanmelding en betaling voor 24 januari!)

Meer info over deze workshop volgt binnenkort.