Dance Impro & Creation – intensive workshop programm

Op 28 mei gaat er een bijzondere project van start waarbij je gedurende 4 workshop dagen zowel lessen Contemporary Dance, Improvisatie & Dans creatie lessen volgt maar ook in groepsverband werkt aan een klein kunstzinnig product. Dit wordt bepaald in samenspraak met de groep en kan een presentatie zijn voor vrienden, of bijv. een dansfilm.

Dit product wordt samen met de deelnemende dansers gemaakt en opgebouwd vanuit materiaal dat in de lessen en repetities wordt ontdekt, gemaakt, geimproviseerd en gechoreografeerd.

Het thematische uitgangspunt is 'Sluit je ogen en open al je zintuigen'. We gaan gezamenlijk ontdekken hoe we composities kunnen maken waarbij het zien van wat we doen niet altijd het uitgangspunt is. Door het sluiten van onze ogen zetten we alle andere sensoren open.. Misschien kunnen we daar nog wel veel meer inspiratie uit putten voor dans, beweging en compositie!

 

De workshops vinden plaats in Caracola op zondag 28 mei van 13:00u-20:00u, zondag 4 juni, zaterdag 17 van 11:00u tot 18:30u & zondag 18 juni vanaf 10:00. De eindtijd van de laatste dag is afhankelijk van de vorm van het eindproduct. Als we een performance of presentatie gaan laten zien zal dat waarschijnlijk in de avond rond 20:00 uur zijn; in samenspraak met de gehele groep.

Indien we na de tweede workshop een idee hebben van wat we gaan maken en we een extra repetitie wensen zal deze plaatsvinden op woensdag middag 14 juni om 17.00-19.00.

De kosten voor het gehele traject zijn €120,-. Als deelnemer van de volledige cursus Impro & Expressie of Contact Impro op maandagavond van 3 april - 3 juli ontvang je voor dit workshopprogramma €25,- korting.

Om je aan te melden voor dit project stuur dan uiterlijk 119 mei een e-mail naar info@thansperformance.nl en vertel ons in een paar zinnen waarom je graag mee zou doen aan dit project, zodat we alvast een beeld kunnen vormen van de groep waarmee op 28 mei gaan starten.