Coaching ~ persoonlijke ontwikkeling

Je hebt als mens ruimte, tijd en aandacht voor jezelf nodig. Momenten en bezigheden waarin je helemaal ongedwongen jezelf kunt zijn. Toch kom je daar soms gewoon niet aan toe door alles wat al moet of wat aan je trekt of gewoon door gedoe, in je hoofd in je lichaam. Dat kennen we allemaal! Geloof me, ik ook.

Je wilt jezelf ontplooien en ruimte geven aan de eigenheid, creativiteit of speelsheid die er in jou verstopt zit of juist al lang ronddanst en tóch nog niet genoeg ruimte krijgt.

Je wilt bewegen, dansen, schrijven, leren voordragen, beelden creëren of gewoon zijn, jouw ‘zelf’ zijn. Je hebt behoefte aan beweging en vooruitgang in je leven of misschien heb je juist nood aan even stilstaan bij wat je nou eigenlijk écht wilt en wat nu jouw persoonlijke, meest dierbare talent is dat in jou zit en er uit wilt.

Je verlangt naar dansen, verhalen vertellen of andere vormen van zelfexpressie of eenvoudig weg jou zijn maar je weet niet zo goed waar te beginnen.. wat je kunt, óf je het wel kunt, wat er in jou zit en hoe je het eruit moet krijgen in een vorm waar je ook tevreden en blij van wordt?

Ik laat je éven stilstaan bij waar je nu bent, wat je nu al wilt en kunt en wat je daarvoor nu nodig hebt. En dan gaan we spelen, spelenderwijs onderzoeken wat je vandaaruit wellicht nog meer wilt én kunt en voor je het weet ontdekken we wat er allemaal aan talenten en verhalen in jou zit en hoe het eruit wilt!

Ja! Dit staat mij op mijn lijf geschreven..
Neem dan zekercontact op en maak een afspraak voor jouw gratis telefonisch of online kennismakings- en adviessessie!

Nou nee, eigenlijk niet. Eigenlijk wil ik juist even pas op de plaats maken. Gewoon even zijn en voelen. Ik wil zonder al te veel gedoe, moeten en maken éven tijd nemen om te helen van blokkades en zo op eigen tempo ontdekken wat ik nu eigenlijk wil in mijn leven. Ja dat snap ik heel goed. Die periodes heb ik ook vaak genoeg (gehad) in míjn leven, ook daar zijn we allemaal wel eens geweest en dat is maar goed ook. Dat is een belangrijk onderdeel van het leven. Even nuttig niets doen..

Oh ja, dát klinkt mij als muziek in mijn oren; Informeer dan eens wat reiki & mindful bewegen voor jou kunnen betekenen..