Coaching ~ professionele ontwikkeling

Je bent docent, coach, choreograaf of regisseur of (bege)leider van groepen en creatieve processen en je wilt meer (leren)..

*toespitsen op werken vanuit expressie, (dans)improvisatie, work in progres en creëren vanuit spel
*nieuwe, verbredende of verdiepende, wegen inslaan in je werk en je zoekt daarvoor unieke handvatten, gericht op jouw eigen kracht en authenticiteit als docent- of maker en in het werken met groepen en creatieve processen
*werken vanuit beweging (bijvoorbeeld in het geval van taal en beeld) of juist meer taal & beeld leren toepassen in het geval van werken met beweging en performance

Dan is een duik met mij in de verdiepende werkwijzes die ik mij op mijn manier eigen maakte, zoals de methodiek Dansexpressie of de theory U, zeker verfrissend. Evenals op reis gaan met een bril van onbevangenheid; ik neem je mee in mijn weidse en open minded kijk op de wereld van kunst en diens mogelijkheden in plaats van, de soms beperkende, bestaande vaste vormen van ‘zo hoort het’. Zin in nieuwe bronnen aanboren en wegen aanleggen?

Ja! Zó wil ik werken. Neem dan zeker contact met me op en maak een afspraak voor jouw eerste, gratis en vrijblijvende, telefonisch of online kennismakings- en adviessessie!