Reiki

Welkom lief mens.
Je bent op deze pagina aangekomen en zodoende mogelijk op zoek naar bezinning, heling, kracht, ondersteuning, rust en/ of gewoon éven tijd en ruimte voor jezelf, thuiskomen in jouw lichaam en / of geest?

Reiki, hetgeen universele energie betekent en is ontdekt en ontwikkeld door een Boeddhistische zenmonnik, kan je daar goed bij helpen. Deze energie die altijd om ons heen is, overal in aanwezig en voor iedereen beschikbaar is, versterkt namelijk het zelfhelend vermogen van ons lichaam (en de geest) of zorgt ervoor dat deze zelfhelende vermogens of ondersteuning (weer) door het lichaam kunnen stromen.

Deze energie, waarmee we ons verbinden via onze voeten met de grond en via onze kruin met de ether of hemel, vindt via de handen en aanraking van het lichaam (of soms net erboven) diens eigen weg naar daar in het lichaam waar heling op het moment van behandelen het meest nodig is.

Dit kan doorwerken op verschillende niveaus; het fysieke, mentale, emotionele en spirituele niveau. Zodoende kun je vaak na één sessie al merken dat er, haast als vanzelf, positieve veranderingen ontstaan in zowel je gedrag, gevoel, gezondheid, als je spirituele pad. Ook kan het natuurlijk zou zijn dat het helingsproces eerst wat versterkte klachten of vermoeidheid met zich mee brengt. In dat geval geldt; verzet je niet en weet dat dit onderdeel is van het proces, de energie doet zijn werk!

Als reiki practicioner met reiki graad 1 & 2 ben ik nu opgeleid voor het het geven van afstandsbehandelingen, stoelbehandelingen en tafelbehandelingen. Mijn eigen focus en energie ligt op dit moment vooral bij het geven van stoelbehandelingen. Ik vind dit hele mooie behandelingen omdat je zelf tijdens het ondergaan ook met je voeten stevig in de grond zit en tegelijkertijd je ook helemaal kunt ontspannen en de last en spanning die eruit wilt via je voeten de grond in kunt loslaten. Na de behandeling krijg je een glaasje water en een kopje thee en heb je natuurlijk rustig de tijd om nog even na te voelen wat het met je heeft gedaan of eventueel wat uit te wisselen.

Je bent hiervoor van harte welkom bij mij in Westervoort!
Ben je wat slechter ter been en woon je in een straal van 5km vanaf De Clossei, Westervoort, dan is reiki aan huis ook een optie. Bel mij gerust voor het maken van een afspraak!

Tarieven
Stoelbehandeling 45 minuten €45,-
Stoelbehandeling 30 minuten €40,-
Stoelbehandeling 50 minuten aan huis €55,00