Coaching ~ creatief proces voor bedrijven, teams & collectieven

 

 

Waarom coach ik?
Mijn talent en fascinatie voor brainstormen, onderzoeken, exploreren, spelen en dansen met ideeën, dromen én creëren wil ik graag delen met anderen. Deze kwaliteiten zet ik in om andere makers en individuen te helpen die op een bepaald punt eender welk creatief proces vast komen te zitten.

Voor wie?
We kennen allemaal het beruchte 'writers block' maar ook dansers, theatermakers, choreografen, en zelfs producten of bedrijven hebben wel eens te maken met soortgelijke creatieve blokkades. Of wat dacht je van je afstudeerproject tijdens de zwaarste loodjes van die lange studie die nou eindelijk eens klaar moet zijn?

Hoe?
Uit ervaring weet ik dat ontspanning, beweging, in het wilde weg dromen en associëren én een speelse houding enorm kunnen helpen de blokkades op te lossen. Zodat je vol nieuwe energie en creatieve ideeën verder kunt werken aan je project.

Hiervoor gebruik ik oefeningen en principes uit de Dans Expressie methodiek, Creatief schrijven en bijvoorbeeld Instant Compositie. Een dergelijke coaching sessie kan individueel zijn, in een groep of met je team en vinden bij voorkeur plaats in je eigen studio, werkplaats, atelier of bedrijf waar jij aan jouw project werkt.

Voor jou?
Ben je geïnteresseerd in begeleiding, een eenmalige sessie of een creatieve workshop op gebied van creatieve processen? Alleen, met je team of in je bedrijf? Neem dan contact op via info@thansperformance.nl!